Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

XXII. ORSZÁGOS BIO FŐZŐVERSENY ÉS PÁSZTORTALÁLKOZÓ

2020. 08. 05. 08:57:14 Schäffer Erzsébet
Bemutatkozás

Virágoskúti bivalyjoghurtot kanalazok, érlelt tehénsajtot, szelet mangalicaszalonnát ízlelgetek. Karika füstölt kolbászt, papírvékony sonkát, paradicsomot, erős paprikát, lilahagymát harapok mellé. Kavargó ízek a számban. Minden, amit elém tesznek Rózsa Péter biogazdaságából való. Itt termett, itt dolgozták fel, itt kínálnak vele. A kedvencem a bivalygomolya, kérek abból is egy falást. Gyerekkorom ízei térnek vissza, felejthetetlen reggelik, ebédek és vacsorák. 


                                          

2012. 01. 01. 13:16:43 Gasztroangyal
Gasztroangyal 23. rész – Bivalytartás Vókonyán (2012)

Ebben az adásban Földes Eszter Marcsival Vókonyára, Rózsa Péter gazdaságába látogatnak, ahol a bivalytartással ismerkednek. Bivalygulyás, madártej, kitűnő sajtok és remek borok, melyek még izgalmasabbá teszik ezt az adást.

Keresés