Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Gyakran Ismételt Kérdések

Mi alapján lettek meghatározva a legkisebb rendelhető mennyiségek?

          A legkisebb rendelhető mennyiségek dkg-ban, az az adott termék legkisebb kiszerelése. Például vékonykolbásznál egy pár, vastagkolbásznál egy szál, sajtoknál egy csomag, csülköknél egy darab...stb, de bizonyos termékeknél a leírásban is szerepel a termékfotón lévő termék súlya. 

 

Van-e szállítási díj kedvezmény webshopunkban?

           Igen van, amennyiben a rendelés végösszege (összekészítés utáni összege) meghaladja a 30000 Forintot, és belefér egy csomagba, és nem haladja meg a 30kg-ot, egy doboz szállítási költsége 1490Ft lesz (ellenkező esetben 3000Ft). A szállítási díj módosulásáról feladás előtt értesítjük vásárlóinkat. 

 

Van-e lehetőség hűtős termékek kiszállítására?

        Igen van, hűtős termékeinket 24 órás kiszállítással, szigetelővel bélelt és jégakkuval ellátott dobozokban adjuk fel, melyekért 100% garanciát vállalunk.

 

Az átvételi pontokon mennyibe kerül a kiszállítás?

         Az átvételi pontokra rendelt termékeken NINCS szállítási díj.

 

Van-e lehetőség bankkártyás fizetésre?

        A MOM biopiacon és a Biocsárdában van lehetőség rá, a többi átvételi ponton jelenleg csak készpénzes fizetésre van lehetőség.

A házhozszállításos csomagoknál előnyben részesítjük az előre utalásos fizetést. Az utaláshoz szükséges díjbekérőt a csomagfeladás napján küldjük meg e-mailben a pontos súlyokkal.

 

Hogyan működik a ló- és szamárhús előrendelés?

       A megrendelése elküldésével jelzi nekünk, ELŐrendelési szándékát, mi pedig emailben értesítjük azon a héten (vagy ha biztosan tudjuk a következő vágás idejét, akkor max egy héten belül) amikor vágunk (tehát amikor készleten lesz). Kérjük ilyenkor is válassza ki azt a szállítási módot, ami Önnek megfelel (természetesen ilyenkor a megjegyzésben feltüntetett szállítási idő nem az lesz ami ott van, mivel ez egy ELŐrendelés) , és ha teheti az előrendeléses termékeket egy külön megrendelésben küldje el (kivéve, ha a többi rendelni kívánt terméket is a ló-és szamárhússal együtt kéri)

Keresés