Bio szamár-mangalica csípős vékonykolbász
Leírás
Összetevők: bio szamár hús, bio mangalica hús, só, bio sózott fokhagyma (bio fokhagyma, só), bio fűszerpaprika (csípős és csemege vegyesen), bio feketebors. 100g késztermék 148g hús felhasználásával készül.
Paraméterek
Kolbász fajtája | Vékonykolbászok |
A mangalica hús mellett a következő húsok legyenek benne: | Szamár |
Csípős vagy csemege | Csípős |
Cukor felhasználás | Nem tartalmaz hozzáadott cukrot |
Vegetáriánus | Nem |
Gluténmentes | Igen |
Bio minősítéssel rendelkezik | Igen |
Dióféléktől, földimogyorótól és szezámmagtól mentes | Igen |
Laktózmentes | Igen |
Tojásmentes | Igen |
Zellermentes | Igen |
Szójamentes | Igen |
Halaktól, puhatestűektől, valamint kén-dioxidtól mentes | Igen |
Mustármag mentes | Igen |
GMO mentes | Igen |
Átlagos tápérték: | --------------------------------- |
Energia | 1547 kJ / 373 kcal /100g |
Zsír | 29g / 100g |
___amelyből telített zsírsavak | 14g / 100g |
Szénhidrát | 16g / 100g |
Fehérje | 25g / 100g |
Só | 3g / 100g |
Vélemények

2 értékelés





Írja meg véleményét!
Dóra Szirbán |

Igazolt vásárlás
2020. 12. 22.
Zoltán Balatoni |

Igazolt vásárlás
2020. 12. 22.